Spąstai Šviesai

Dvasinis darbas

Ką praeities kabalistai padarė dėl mūsų? Jie sukūrė sistemą, siejančią visas sudužusias sielas su Begalybės Šviesa.
Jie savo ištaisytas sielas sujungė tinklu, panašiu į tokį, kuris skirtas gaudyti žuvims, ir per jį praleidžia mums Šviesą nuleisdami ją žemyn iki mūsų lygmens.
Jeigu skaitome knygą „Zohar“ ir nusiteikiame, kad gautume šią Šviesą, tai ji mums atsklinda!
Jeigu ankstesnėse kartose nebūtų buvę kabalistų, neturėtume šio tinklo su Šviesa, prie kurio galime prisijungti. Būtų tik paprasta, abstrakti Šviesa.
Tačiau dėl jų atliktų ištaisymų, kai buvo sukurtas ryšys tarp sielų, jie sukūrė visą šią Šviesų susilpninimo ir adaptacijos, taip pat Šviesų perdavimo mums pakopa po pakopos, iš kartos į kartą sistemą. Ir todėl ši Šviesa tinka mūsų sieloms.
Galime padėti jiems, jeigu keliame į viršų savo maldą, MAN, norą, į kurį kaip atsakymas iš aukščiau atsklinda supančioji Šviesa, grąžinanti į šaltinį.
O malda gimsta įsisąmoninus blogį, kaip pasakyta: „Aš sukūriau blogąjį pradą ir Torą (Šviesą) jam ištaisyti“.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Zohar“ – Begalybės Šviesos šaltinis“

„Dvasinio pakilimo žemėlapis“

„Kas yra pragaras?“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>