Savęs pačių „atnaujinimas“

Dvasinis darbas

Būtina suprasti, kad su mumis žaidžia iš Aukščiau. Dabar jaučiuosi  esantis tarsi tai, kas brangiausia. Tačiau tiesiog esu taip užprogramuotas. Manyje nėra nieko ypatingo ir svarbaus – tiesiog tokį mane sukūrė ir todėl tuo, kas yra manyje, rūpinuosi kaip svarbiu, nors tai kaip tik man svetimiau nei tai, kas yra išorėje.
Mano vidiniame aparate yra tokia programa, kad esu susikoncentravęs pats į save ir visą laiką rūpinuosi tik savimi – kaip robotas.
Todėl turime išnagrinėti šią vidinę programą, suprasti, kiek ji priešinga tiesai, ir pasistengti pereiti prie išorinės programos, patys ją sukurti.
Tai reiškia, kad grįžtame kūrimo akto link ir vietoje Kūrėjo, veikiant Jo Šviesos jėgai pradedame save programuoti išorinių norų (kilim) atžvilgiu – lygiai taip pat, kaip Kūrėjas užprogramavo mus mūsų dabartinių norų atžvilgiu.
Mes atliekame tą patį darbą. Tada studijuojame, ką padarė Kūrėjas, įgyjame gebėjimą valdyti realybę, tampame tokie pat išmintingi ir suvokiantys kaip Jis.
Nors šis darbas vadinamas „aukščiau žinojimo“, tačiau tai nereiškia, kad atliekame jį nedalyvaujant protui. Atvirkščiai! Aš nuolat tikrinu, ką Kūrėjas padarė manyje, ir tą patį dabar turiu perkelti į savo išorę.
Tačiau privalau palaipsniui ištyrinėti savo ego, kadangi pradedant nuo jo ir toliau, nuo vidinio žinojimo, dirbu „aukščiau žinojimo“.
Kūrėjas užprogramavo mane visą laiką rūpintis savimi, o dabar aš tikrinu ir matau, kaip visa tai dirbtina, nepagrįsta ir ne tik neatneša man jokios naudos, bet ir kenkia.
Taip mokausi, kaip perjungti šią programą priešinga linkme – iš vidaus į išorę.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Aš – egoistas. Kas gi dar?“

„Dvasinis pasaulis – aukščiau žinojimo“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>