Individualus darbas su knyga „Zohar“

Dvasinis darbas

Noriu savyje pamatyti Kūrėją ir visas savo sielos dalis: keter, chochma, bina, daat, chesed, gvura, tiferet, necach, hod, jesod, malchut ir jų tarpusavio ryšius.
Šios savybės vadinamos Abraomu, Izaoku, Ezavas, Izmaeliu, Jokūbu ir 12 brolių (Jokūbo sūnūs), Juozapu, Dovydu, Saliamonu. Į jas iš visų pusių įsivelka gerosios ir blogosios jėgos: Jobas, Faraonas…
Privalau įsivaizduoti šį dvasinį kūną – ne vien 3 linijas. Šis dvasinis kūnas daugiamatis it žmogaus organizmas, kuriame yra daugybė skirtingų sistemų: limfinė, nervų, kraujo apytakos ir daugelis kitų, apie kurias kol kas dar nežinome, – jomis teka energija, skysčiai, cheminės medžiagos.
O dvasiniame kūne tai kur kas grandioziškiau, ir kiekviename jo pjūvyje, įvairiuose lygiuose pagal kiekvieną savybę visada egzistuoja vis kitas, kitokios formos ryšys.
Suprantama, kad mes nepajėgūs to išmokti, kol realiai nepajausime. Kvailas tas, kuris to tikisi. Mums reikia tik noro būti šiame kūne, gyventi šios vientisos, duodančios sistemos gyvenimą.
Ten viduje yra Kūrėjas ir kūrinys – viskas jos viduje. O aš ją traktuoju pagal principą: „Žmogus – mažas pasaulis“.
Bet kalbama ne apie mūsų pasaulį ir fizinius kūnus. Žmogus – tai aš. O mažas pasaulis – tai knyga „Zohar“, jos pasakojimas.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Mūsų pasaulyje nėra nieko švento“

„Per „Zohar“ – į susiliejimą su Kūrėju“

„Atsiverti Šviesos poveikiui“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>