Pasaulinės sielos reanimacija

Laidavimas, Viena siela

Jeigu panorėsiu kartu su bičiuliais savyje atskleisti vidines savybes, apie kurias pasakoja „Zohar“, tai jos atsiskleis.
Man reikia tik labai stipriai panorėti, kad šis abipusio atidavimo, meilės, laidavimo jausmas atsiskleistų mumyse visuose, ir aš darau poveikį savo sielos dalims, kurias matau kaip svetimus žmonės, kad kiekvienas iš jų pažadintų save.
Tu – tai mano dalis, tačiau aš negaliu tavyje veikti tiesiogiai, mus tarsi pertvara skiria egoizmas.
Neturiu priėjimo prie tavęs, prie savo sielos dalies! Ką daryti? Tik atkurdamas sielą joje atskleisiu Kūrėją, Aukštesnįjį pasaulį!
Ir tada ieškau, kaip man tave paveikti, kad pažadinčiau tave – savo dalį ir atgaivinčiau save.
Aš tau darau poveikį – ir kai tu taisai (gaivini) save – tai padariau aš, ir todėl ši dalis priklauso man! Taip aš prijungiu prie savęs visą kūriniją.
Pasakyta, kad „tai, kas bičiulio žemiška, – tavo dvasiška“ – t.y. žemiškaisiais poveikiais žadindamas jį išsitaisymui drauge dvasiškai priartinu prie savęs savo sielos dalį.
Ir taip veikia kiekvienas – jis visus kitus grąžina pas save. Vadinasi, aš niekada nedirbu prieš kažką kitą!
Atiduodamas kitiems ir mylėdamas artimą aš tiesiog kita, teisinga, „egoistine“ forma elgiuosi su savo paties sielos dalimis – juk vėliau man atsiskleis, kad jos yra mano.
Tarsi būčiau nekentęs kaimynų sūnaus, kuris grodamas pianinu neduodavo man ramybės, o dabar staiga paaiškėja, kad iš tikrųjų – tai mano paties vaikas.
Ir dabar labai apgailestauju dėl savo neapykantos, t.y. imu praeities klaidas bei nusikaltimus ir paverčiu juos nuopelnais.
Taip ir mes dabar, šiame pasirengimo atskleisti dvasinį pasaulį etape, atskleidžiame savo nuodėmes – savo neapykantą visų atžvilgiu, o po to ištaisome atradę, kad visa tai priklauso mums patiems.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kur nusipirkti norą?“

„5 gramai aukso iš 100 kg rūdos“

„Zohar“ – tai siauras tiltas į dvasingumą“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>