Imant pavyzdį iš Kūrėjo

Dvasinis darbas

Kiekvieną akimirką iš Aukščiau mums siunčiamos įvairios būsenos (norai ir mintys), o mes turime ieškoti, kaip išlaikyti harmoniją su gamta, atskleisti Kūrėją savyje atradus atidavimo savybę. Taip pradedame save auginti.
Lygiai taip pat mūsų pasaulyje auga vaikai. Juk vaikas visą laiką ieško, kaip pažinti pasaulį, savybes ir ryšius, ir kaip šiame procese galima dalyvauti.
Mums reikia atlikti tą patį, tik su norais ir mintimis savo viduje – suprasti, kokios jėgos mus veikia, kaip teisingai į jas reaguoti, kaip atskleisti jų Šaltinį.
Jis atsiskleidžia siekiant atpažinti jį visame pasaulyje kaip „Nėra nieko, tik Jis“ ir „Geras, kuriantis gėrį“.
Kaip mūsų pasaulyje vaikas negali užaugti, jeigu nesimoko iš suaugusiojo pavyzdžio, taip ir mes nepajėgsime užaugti dvasiniame pasaulyje, jeigu nerasime mūsų Auklėtojo, Kūrėjo. Ir taip kiekvieną akimirką, mokantis iš Jo atidavimo jėgos.
Mes stengiamės rodyti savo vaikams pavyzdį, kad jie mus mėgdžiotų, – lygiai taip pat dvasiniame pasaulyje (mūsų viduje) su mumis elgiasi Kūrėjas. Jis rodo mums pavyzdžius, kaip iš egoizmo, „lo lišma“, – pasiekti atidavimą, „lišma“.
O mes turime išnagrinėti Jo pavyzdžius ir panašiai elgtis, kad kiekvieną kartą pakiltume tikėjimu aukščiau žinojimo, t.y. įgytume naują, aukštesnįjį protą, naują atidavimo savybę, ir sugebėtume Jį suprasti.
Ir tada išvysime, kad kiekvieną akimirką esame mokomi atidavimo. T.y. gaunu iš Jo pavyzdžius, kaip turiu taisyti save, ir taip pakopomis kylu aukštyn.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Nuo „lo lišma“ prie „lišma“

„Kur nusipirkti norą?“

„Atversta knyga“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>