Mūsų pasaulis – tik koridorius į dvasinį pasaulį

Krizė, globalizacija

Klausimas: Ar dvasinio pasaulio atskleidimas padedant kabalos mokslui gali užkirsti kelią katastrofoms?
Atsakymas: Priešakyje pasaulio laukia didžiulės problemos. Mes tai jaučiame, nors kol kas gyvename gerai – kaip anekdote apie žmogų, krentantį iš dešimto aukšto ir bekrentant manantį, kad viskas gerai.
Visi specialistai kalba apie pavojingą situaciją, kurioje yra pasaulis, taip pat netgi neva klestinti ekonomika. Mes patys sau ruošiame galingą uždelsto veikimo bombą – visose gyvenimo srityse.
Kabalos mokslas atsiskleidžia kaip visų pasaulio problemų bendras sprendimas – ne tam, kad išlaisvintų pasaulį nuo jų. Šios problemos duodamos būtent tam, kad pakreiptume pasaulį nauja linkme.
Kabalos mokslas – ne vaistas nuo smūgių, kad jaustumeisi gerai. Jis skirtas tam, kad pakeltų žmogų į kitą matavimą.
Todėl, kol žmonės nepajaus, kad privalo ne tik išsivaduoti iš bėdų, bet ir pasiekti kitokį gyvenimą – amžiną ir tobulą, mums bus sunku platinti kabalos mokslą. Juk kabala neduoda laikino ir dalinio sprendimo.
Kabalos mokslas kalba apie visą tavo gyvenimą, apie visą šią dabar tavo jaučiamą tikrovę,  kalba, kad ji yra neteisinga, laikina, išgalvota tam, kad kuo greičiau iš jos pakiltum į tikrąją, amžinąją tikrovę.
Juk tu esi jausmų rūke, be sąmonės, tarsi kritinės būklės ligonis. Turi išsigelbėti ir pakilti.
Kol kas žmonija to nejaučia. Bet palaipsniui, etapais, platinant kabalos mokslą, būtina pasiekti, kad visuomenė įsisąmonintų, jog mūsų pasaulis tėra koridorius į Aukštesnįjį pasaulį, ir mes privalome pakilti iš jo į dvasinį pasaulį. Ir tada jį pasieksime.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Pats rimčiausias žaidimas“

„Kas gi ten slepiasi manyje?“

„Ne prabanga, o išsitaisymo būdas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>