Naujų galimybių pasaulis

Dvasinis darbas, Valios laisvė

Klausimas: Ką daryti žmogui, jeigu jis pasirinko aplinką savo dvasiniam vystymuisi, bet jaučia, kad ši jo nepastūmėja?
Atsakymas: Šiandien veikia dvi sąlygos, kurioms esant jau yra nesvarbu, kokioje fizinėje grupėje esu:
Pirmoji sąlyga – dabar visas pasaulis privalo išsitaisyti!
Antroji sąlyga – dėl šios priežasties tarp mūsų išsivystė virtualus ryšys, ir kiekvienas turi galimybę kontaktuoti su mumis per internetą, knygas, televiziją, atvykti pas mus į stažuotę, kongresą, drauge dalyvauti įvairiose akcijose, studijuoti mūsų mokymo centruose ir t.t.
Tai ne tie seni laikai, kai žmogus gyveno savo užkampyje ir galėjo susisiekti tik su jį supusiais savo aplinkos žmonėmis. Šiandien tu gali būti susijęs su visu pasauliu. Gali mus matyti, girdėti, atvažiuoti į svečius – visa kita priklauso nuo tavęs!
Šiandien, kai visi pasaulyje privalo išsitaisyti, vieta ir atstumas jau nesukelia jokių apribojimų. Viską lemia mūsų noras išsiaiškinti, kas aš, kam priklausau, kas daro man įtaką.
Kiekvienam duota valios laisvė, ir viskas priklauso tik nuo žmogaus. O mes dabar internete kuriame tokią virtualią sistemą, skirtą studijuojantiems kabalą, kad kiekvienas galės turėti patį glaudžiausią ryšį.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Siela kitoje kompiuterio ekrano pusėje“

„Viena diena lyg metai“

„Sąlygos tobulėjimui“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>