Kodėl seksas taip traukia žmones?

Klausimai ir atsakymai, Vyras ir moteris

Klausimas: Kodėl seksas taip traukia žmones?
Atsakymas: Dvasiniame pasaulyje siela yra „zivuge“ – susiliejusi su Šviesa.
Šis dviejų kūrinio dalių: vyriškosios ir moteriškosios susiliejimas suteikia patį didžiausią malonumų pasaulyje – sielos prisipildymą Šviesa.
Dvasinio susiliejimo prototipas materialiajame pasaulyje – lytinis aktas. Todėl seksas (trauka priešingai lyčiai) laikomas visų mūsų pasaulio norų bei malonumų pagrindu, šaknimi ir taip mus traukia.
Seksualinis malonumas mūsų pasaulyje puikiausiai demonstruoja skirtumą tarp dvasinio ir fizinio susijungimo.
Žmogus (vyras) labai daug galvoja apie seksą ir įsivaizduoja nežemišką malonumą, kuris jo laukia, bet po kulminacinio momento malonumas tuoj pat dingsta. Prasideda kito malonumo vaikymasis…
Kodėl? Todėl, kad malonumas anuliuoja norą. Tai yra išpildytas noras neutralizuoja malonumo jausmą, kaip pliusas ir minusas naikina vienas kitą.
O dėl to, kad dingsta abu, atsiranda dviguba tuštuma! Sakoma: „Mirdamas žmogus negauna nei pusės to, ko troško“.
O dvasinis malonumas mumyse veikia kitaip: būti dvasiniame pasaulyje – reiškia turėti ketinimą (ekraną) – gebėjimą gauti malonumą (Šviesą) į norą (indą, kli), kad mėgautųsi kitas (draugas, Kūrėjas).
Tam reikia įgauti Kūrėjo savybę – meilės ir davimo savybę. Taip gauname dvasinį, nepertraukiamą susiliejimą, kuris vis tęsiasi ir stiprėja, suteikdamas žmogui amžino gyvenimo pojūtį.
Iš esmės kažkur giliai viduje, sieloje, mes vis nesąmoningai siekiame būtent šio susiliejimo, dėl jo esame sukurti.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>