Aukščiausios meilės įstatymas

Dvasinis darbas, Kabala, Viena siela

Klausimas: Aš studijuoju kabalą – mokslą apie gavimą. Ir staiga matau, kad čia mokoma, kaip dar labiau sustiprinti savo norą. Kur gi čia gavimas?
Atsakymas: Tai ir yra gavimas. Jeigu iš Kūrėjo gaunu ypatingą jėgą, vadinamą „meile“ (apie kurią kol kas neturime jokio supratimo), galiu aprėpti visus realybėje egzistuojančius norus.
Visi jie tampa mano norais, ir visus juos gaunu jau pripildytus.
Tai kabalos mokslas ir nagrinėja – kaip gauti norus, sklidinus visokių gėrybių. Visi jie – tavo. Tau tereikia jiems pajusti meilę.
Tuomet atskleisi, kad tai ir yra Galutinis Ištaisymas, ir visa tai – tavo.
Įgydamas meilės jėgą, artimo norus pradedi justi geriau už jį patį. Tada pripildai jį pagal savo pojūčius. Juk motina jaučia, ko reikia vaikui.
Dvasiniame pasaulyje aukštesnysis žino, ko reikia žemesniajam. Šis tiesiog rėkia, verčiamas savo noro. O tu žinai visas šio noro sudedamąsias dalis. Juk tu – aukštesnysis.
Jei tu – duodantysis, jeigu pripildai jį, tu – jo aukštesnysis ir žinai apie jį daugiau, nei jis pats.
Toks yra aukščiausias meilės įstatymas, neturintis nieko bendro su tais vaizdiniais, kuriuos mūsų pasaulyje siejame su žodžiu „meilė“.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Apie meilę“

„Laimės formulė: 1+1=1“

„Mane pakeisianti jėga“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>