Ataka, kuri niekada nesibaigia

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Prasidėjo Šiaurės Amerikos Kongresas „Zohar – 2010“, į kurį suvažiavo mūsų draugai iš viso pasaulio.
Jūs pasakojote, kad kažkada panašioje situacijoje, kai buvo toks pat visuotinis pakilimas, Rabašo paklausė: „Ko gi mums trūksta, kad pasiektume tikslą?“ – ir jis atsakė: „Atakos!”
Kas yra ataka ir kaip pasiekti tokią būseną kongrese?!
Atsakymas: Dvasinėje atakoje negalvojama apie tai, kada gi pagaliau ją bus galima pabaigti. Ataka – tai kai sukaupiu visas savo jėgas ir su jomis veikiu.
Mūsų pasaulyje ataka – tai koncentruotas smūgis, po kurio galiu ilsėtis. Bet dvasinis pasaulis yra tobulas ir todėl negali būti laikinas. Tai reiškia, kad jeigu jūsų noras tikras, jis – amžinas!
Todėl dvasiniame pasaulyje ataka vadinasi jėgų mobilizacija, ir kas kartą privalai jas koncentruoti vis labiau – be atokvėpio ir poilsio (atokvėpis duodamas iš Aukščiau, kaip esant būsenos „Chanuka“, chanu-ko, sustok čia, – kai keiti tolimesnio judėjimo priemones.)
Šis kongresas suteikia dideles galimybes pasistūmėti visiems mokiniams visame pasaulyje.
Susirinksime kartu kongrese Šiaurės Amerikoje, bet iš ten tiesiogiai transliuosime visas pamokas.
Ir, aišku, visos jos bus skirtos šio didžiulio bendro noro, dvasinio indo (kli), suvienijimui.
Tikėkimės, kad visiems taps aišku, ką kabalos mokslas sako būtent apie šį susivienijimą, o ne apie raudonus siūlus, užkalbėjimus ir pan.
O sujungdami norus pasiekiame gyvenimą aukštesnėje plotmėje. Tikėkimės, kad mūsų laukia sėkmė!

Daugiau šia tema skaitykite:

„Prisijunk prie dvasinio tinklo“

„Kelias į laisvę“

„Kongresui – parengtis numeris vienas!“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>