Suvienysime pasaulio širdį

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kongresas „Zohar-2010“ Niujorke jau prasidėjo ir, atrodytų, viskas apie jį jau pasakyta – kaip reikia jam save parengti ir kas ten vyks.
Bet galbūt Jūs pateiksite kažkokius paskutinius apibendrinančius nurodymus?
Atsakymas: Galutinis dalykas – tai ryšio tarp širdžių užmezgimas – vienintelis dalykas, kurį mums reikia ištaisyti. Tai mums turi būti svarbiausia.
Ir nereikia jaudintis, jeigu ne viską galėjai pamatyti ir išgirsti, ne viską sugebėjai suprasti.  Svarbiausia – tai mano širdis – mane turi jaudinti, kad ji susivienytų su visais panašiais mūsų pasaulinio susirinkimo dalyvių norais.
Pačiame suvažiavime susirinks daugiau nei tūkstantis žmonių, tačiau visame pasaulyje prie mūsų prisijungs šimtai tūkstančių.
Ir jeigu šios širdys panorės susivienyti viename nore atskleisti Kūrėją – atidavimą ir meilę  savo vienybėje, tai įvyks!
Tai pasiekiamas tikslas, jį įmanoma įgyvendinti ir bet kuriuo atveju artimiausioje ateityje jis bus įgyvendintas.
Ankstesniaisiais metais aš nekalbėjau apie meilę ir vienybę, tačiau dabar mes esame Kūrėjo, atidavimo ir meilės savybės, praktinio atskleidimo mūsų pasaulyje išvakarėse.
Todėl mes einame pasitikti šio kongreso su didelės sėkmės viltimi.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>