Klausėte? – Atsakau… – 10

Klausimai ir atsakymai

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.):  Ar galima padedant kabalai užkirsti kelią epidemijoms?
Atsakymas: Taip, kaip ir visoms kitoms nelaimėms. Tik ne užkalbėjimais ir mistika, o savo išsitaisymu, kuris įmanomas tik kabalos studijų metu pritraukiant Šviesą.

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.): Kaip nustatyti, kokia žmogaus egzistavimo norma? Pagal ištaisyto egoizmo lygį? Kaip sužinoti, kas yra žemiau mano gyvenimo ribos, o kas – ne?
Atsakymas: Judant „žmogaus“ lygmens link, suvokimas ateis savaime – pats lygmuo nustatys, kas jums reikalinga, o kas ne – ir taip kiekvienam.

Klausimas (iš dienoraščio anglų k.):  Jūs sakote, kad kabala – tai ne meditacija, tačiau aš skaičiau, kad meditacijos pradininkas buvo vienas žymiausių 13-ojo amžiaus kabalistų Abraomas Abulafija.
Atsakymas: Abulafija buvo ne meditacijos pradininkas, kaip įprasta manyti, o blaiviai mąstantis kabalistas. Tiesiog jo, kaip ir daugelio kitų, tekstų nesupratimas nemokšoms sukuria tokį įspūdį.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Geriausia priemonė nuo visų ligų“

„Meditacija ir kabala“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>