Vidinis kabalisto darbas (1)

Dvasinis darbas

„Grupės tikslas – 2“
Rabašas savo straipsnyje „Grupės tikslas – 2“ rašo, kad žmogus gimęs mylėti tik save patį, todėl nesugeba atlikti nė menkiausio veiksmo be naudos sau. Tačiau nepanaikinus mūsų egoistinės meilės, neįmanoma pasiekti susiliejimo su Kūrėju – įgyti panašias į Jo savybes. Todėl būtina grupė, kurioje sudedami visų norai, jėgos, ir kiekvienas gali naudotis šia didžiule bendra jėga keisdamas savo egoistinį norą, neleidžiantį pasiekti tikslo, dėl kurio jis gimė.

Langas į naują pasaulį
Kūrėjas – tai davimo ir meilės, žmogaus nuolankumo jėga. Todėl man reikalinga grupė – kaip išorinė, pašalinė jėga, veikianti tarsi svertas, leidžiantis man perkeisti savo prigimtį.

Kabalistinė grupė – dvasinis stiprintuvas
Grupė – tai prieš tave esantis dvasinio pasaulio modelis. Ji tau duota materialiame pavidale, tačiau žiūrėdami į ją kaip į sielų, o ne kūnų susirinkimą – mes ją paverčiame dvasine.

Palikite savo asilus ganytis apačioje
Tam, kad tapčiau nuolankus grupės atžvilgiu, turiu matyti draugo privalumus, o ne trūkumus. Turiu matyti jame dvasinį, dievišką tašką:
1). Juk jo nori Kūrėjas,
2). Jis ypatingas, didis, nes jame yra Kūrėjo dalis,
3). Jis išrinktas būti mano partneriu dvasiniame kelyje. Jį kurdamas Kūrėjas žinojo, kad tik su šiuo draugu galėsiu Jį pasiekti.

Įėjimo į dvasinę erdvę taškai
Taškai širdyje – tai Kūrėjas kiekviename iš mūsų! Jis yra kiekviename pasaulio žmoguje! Tačiau kabalistinės grupės drauguose Jis yra atvirai, juk tai Jis atvedė tave pas juos, pas šiuos dvasinius taškus, kad tu su jais susijungtum ir per juos ateitum pas Jį. Todėl turėtum būti dėkingas už tai, kad tau suteikta tokia priemonė.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kur nusipirkti norą?“

„Kvietėte dvasinę greitąją?“

„Kiekvieną akimirką rinktis aplinką“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>