Paprasta dvasinio gyvenimo formulė

Dvasinis darbas, Grupė

Jei nematai, kad tavo draugai itin siekia dvasingumo, jei aplinka nedaro tau įspūdžio, jei negauni įkvėpimo duoti, vadinasi tu pats prie to neprisidedi. Pradėk save investuoti į draugus ir pamatysi, kaip jie savo ruožtu paveiks tave.
Tai labai paprasta formulė! Aš įsijungiu į grupę ir drauge su visais pasiekiu tokią būseną, kai pradedame įtakoti vieni kitius.
Šis mūsų ratas tampa dvasiniu indu (kli), kuriame susijungia visi mūsų norai dvasingumui, visi taškai širdyse, o virš jų yra antiegoistinis ekranas, mūsų abipusis davimas.
Dabar, kai visi veikiame vieni kitus, turime pasitikrinti, ar tai darome dėl to, kad duotume Kūrėjui? Jeigu taip, tai turime ekraną ir atspindėtą Šviesą. Tada pagal savybių panašumą mums iš karto atsiveria Aukštesnioji jėga.
Aš->grupė->siela – štai ir visa formulė!

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kaip veikia ištaisymo mechanizmas“

„Nėra nieko vientisiau už sudaužytą širdį“

„Vidinis kabalisto darbas (2)“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>