Pasaulis kreivame mano sielos veidrodyje

Dvasinis darbas

Klausimas: Kaip kovoti su tuo, kad kasdienės pamokos tampa įpročiu?
Atsakymas: Tai problema, nes įprotis mažina skonį ir viską griauna, lemdamas nerimtą požiūrį. Su tuo reikia kovoti bendromis pastangomis! Kitu atveju negalėsime pagreitinti savo vystymosi ir lauksime išėjimo į dvasinį pasaulį ilgus metus.
Niekaip neįmanoma pakeisti šios sistemos, nes ji juk jau egzistuoja! Ir tu jau įjungtas į ją, tau tereikia tik pačiam pradėti šioje sistemoje dalyvauti.
O vis daugiau dalyvaudamas staiga pamatysi, kad tie draugai, kurie atrodė neišsitaisę, – iš tikrųjų yra ištaisyta sistema. Ir tik tu vienas esi neišsitaisęs!
Tau nesinori į ją įsijungti, todėl ji tau rodosi taip, lyg aplink būtų kitų žmonių su įvairiais norais. Bet jie neegzistuoja!
Staiga pajusi, kad esi griežtos sistemos viduje, kur tik tu vienas turi laisvą pasirinkimą: pabusti ar nepabusti dvasiniam gyvenimui, kad pažadintum juos, o jie – tave. Tokie šios sistemos veikimo dėsniai. O išskyrus tave, niekas nėra laisvas!
Bet kol tu nepasiruošęs ir nenori įsijungti į šią sistemą, tau sukūrė visą šį teatrą: draugus, daugybę žmonių, visą tave supantį pasaulį, visą šį gyvenimo balaganą…
Tau suteikė galimybę taip suorganizuoti šias jėgas aplink save, kad jos pažadintų tave dvasiniam gyvenimui – išoriniu poveikiu.
Panaudok tau duotą pavydą, neapykantą, garbės troškimą – pavydėk supantiems tave, mylėk juos ir neapkęsk, pažadink save visomis priemonėmis, panaudodamas visas tau duotas savybes.
Todėl Aukštesnioji sistema, Begalybės pasaulio Malchut tau atrodo kaip pasaulis, kokį dabar matai aplink save. O gal manei, kad ji yra kažkur ten, debesyse? Nėra jos niekur kitoje vietoje – ji tiesiog čia, prieš tave, tik tu savo sugadintu regėjimu matai ją tokią iškreiptą.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Pakilti ir eiti toliau“

„Pro tamsos siluetą jau matosi išsigelbėjimas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>