Esminis šių dienų realybės požymis

Sveikata

Klausimas: Šiandien pasaulyje daugybė žmonių serga depresija, mėnesių mėnesiais neišeina iš savo namų, jiems reikia psichologinės pagalbos. Kas jiems galėtų padėti?
Atsakymas: Šiandien depresija – labiausiai paplitusi liga pasaulyje. Jai gydyti galiu pasiūlyti vienintelį vaistą: Šviesą, grąžinančią prie ištakų.
Jokie psichologai čia nepadės. Juk tai pats Kūrėjas, atsiskleidžiantis mums tokia „išvirkščia“ forma.
Kažkada kiekvienas mūsų jautėsi esąs mažas žmogelis, kuriam pasaulis atsiskleidžia įvairiuose jo egoizmo sluoksniuose: 1, 2, 3.
Mūsų ego vis augo, ir mes keitėmės kartu su juo, kurdami naują aplinką – naujos technikos, technologijos, visuomeninių santykių pasaulį.
Taip mes ir vystėmės per visą mūsų istoriją – turto, valdžios, žinių link (1 – 2 – 3 etapai).
Šiandien mes pasiekėme ketvirtąjį lygmenį – ypatingą! Pradeda vystytis ne mūsų ego, ne savybė „gauti“,  – atsiskleidžia Kūrėjas, savybė „duoti“. Tai esminis mūsų epochos – Kūrėjo atsiskleidimo epochos – požymis.
Anksčiau gamta (Kūrėjas) įpareigojo mane augti ir būti kaskart protingesniam, vis daugiau žinančiam, suprantančiam, valdančiam – kitaip tariant, vystytis.
Tačiau šis etapas jau pasibaigė. Žmonės pradeda suvokti naujų atradimų beprasmybę – palaipsniui viskas gęsta: mokslo raida, kosminiai tyrinėjimai. Mes visiškai išsisėmėme.
Kaip priešingybė praėjusiam etapui atsiskleidžia Kūrėjas – nauja prigimtis. Todėl ir elgtis privalome kitaip. Negalime su savo egoizmu ateiti į naują etapą, taip tik pakenktume sau.
Turime suprasti, kad pradėjo veikti kita sistema, ir mums nepadės nei jėga, nei išvystyta technika, nei visas mūsų mokslas. Staiga pamatysime, kad viskas, visos mūsų sukurtos sistemos, nustoja veikti. Visi ankstesni tikslai nuvertėjo: pinigai, valdžia, žinios, šeima, išsilavinimas, kultūra.
Į pasaulį ateina tamsa ir nusivylimas – nes atsiskleidžia Kūrėjas, davimo jėga. O mes jos nenorime, nes ji paneigia mūsų egoizmą, prigimtį, visus mūsų norus!
Pasijuntame tarsi tas vaikas, kuris lakstė iš kampo į kampą žaisdamas, ir staiga išgirdo: „Pakaks, dabar tu privalai duoti ir mylėti – eik pažaisti su savo mažąja sesute“. Bet juk tai prieš jo prigimtį – gyvenimas tampa juodas, vaikas praranda visą savo energiją.
Tampa aišku, kodėl žmonės skęsta depresijoje ir mėnesiais negali išeiti iš namų. Antidepresantai šiandien – patys populiariausi vaistai. O aš kaip vaistus galiu pasiūlyti tik supančią Šviesą.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Kas išgelbės jaunąją kartą?“

„Atkerėti mūsų gyvenimo burtus“

„Kas išvaduos iš ligų?“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>