Vienybė – naujoji tikrovė

Dvasinis darbas

Kausimas: Kas yra vienybė? Ar tai vidinis pojūtis, ar kažkokios jėgos atsivėrimas?
Atsakymas: Vienybė – tai nauja tikrovė, apie kurią neturime jokio supratimo. Tai tarsi nauja materija, kurios tu anksčiau nejautei, kurioje atsiskleidžia ne šio pasaulio savybė – davimas.
Kai tu susilieji su šia materija ir imi gyventi joje, pradedi atverti kitokį, naują matavimą, lyg būtum atsidūręs kitoje planetoje. Tau jis atsiveria šios materijos savybėmis – davimu.
Todėl vienybės neišreiškia vien susivienijimas, geri tarpusavio santykiai, pasitikėjimas vienas kitu. Tai visiškai nauja savybė, iki šiol neegzistavusi mūsų pasaulyje.
Kai mes įgyjame šią savybę, tampame tokie kaip Kūrėjas, viskas atsiveria sąmonėje ir jausmuose, vienybėje su Juo.
Mes nebeturime pasirinkimo – privalome to siekti. Ir tai mūsų jėgoms. Apie tai parašyta: „Padarysim – ir išgirsim“.
Tai reiškia, kad mes galime stengtis ir daryti viską, ką leidžia mūsų jėgos, – kartu mokytis, vienytis, kaip pataria kabalistai, kaip savo straipsniuose rašo Rabašas.
Suprantama, tai mums nepavyks. Tačiau turime pasiekti tokią būseną, apie kurią pasakyta: „Ir sudejavo jie nuo šio darbo,“ – vidinį šauksmą, jog privalome pasiekti vienybę, tačiau nesugebame. Tada tai ir įvyks. Tačiau turi būti teisinga malda, tikrasis šauksmas.
Pagrindą mes jau padėjome. Belieka siekti vienybės. Naujoji materija, kuri atsivers kaip susivienijimas su kitais, – tai jau dvasinė materija.
Tai dvasinis indas, tam tikru mastu buvęs ir iki sudužimo. Kai tik jį atversime, jame atsiskleis  Kūrėjas.
Todėl kiekvieną dieną kiekvienas iš mūsų ir visi kartu turime kiek įmanoma rūpintis vien tik vienybe.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Ilgas kelias vienybės link“

„Kur ieškoti Kūrėjo?“

„Dieviškasis patentas“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>