Raktas į Šviesą

Dvasinis darbas, Viena siela

Jei pasikeliu virš savo egoizmo ir įeinu į kitų žmonių norus, tai gaunu begalinį dvasinį indą, kuriame galiu pajausti visą Begalybės Šviesą.
Tai veikia labai paprastai. Tarsi būtų didelis vamzdis, kuriuo teka Šviesa, o ant jo – čiaupas. Ir šiuo čiaupu galiu labai stipriai keisti Šviesos tekėjimą, visiškai atidarydamas vamzdį.
Kaip ir mūsų pasaulyje, kur net mažas vaikas gali sukinėti čiaupą ir keisti vandens slėgį. Taip ir aš.
Turiu tik mažą dvasingumo norą, vien tik tašką širdyje.
Tačiau jei kreipiuosi į kitų žmonių norus, įsijungiu į bendros sielos kūną kaip viena iš jo ląstelių, tai duodu šiam bendram kūnui ir jis atsakydamas pradeda manimi rūpintis. Tada gaunu visas begalines jo galimybes.
Taigi kabala ne šiaip sau kalba apie tai, kad verta išeiti iš savo norų ir įeiti į kitų norus.
Juk taip mes gauname „613” kartų daugiau galimybių – dvasinių indų, norų, lyginant su tuo, ką turėjom! Turėjome tik tašką – o dabar gauname savo žiniai visą kūną, kiekvienas iš mūsų!

Daugiau šia tema skaitykite:

„613” kartų didesnė Begalybė…”

„Kaip veikia ištaisymo mechanizmas”

„Nuo taško iki Begalybės pasaulio Malchut”

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>