Atsakau į jūsų klausimus – 2

Klausimai ir atsakymai, Kūrėjas

Kūrėjas – tai absoliutus gėris

Klausimai tema „Kabalistai – apie kūrimo tikslą“, 1 dalis
Klausimas: Kūrėjas – geras ir kuria GĖRĮ! Nors dažnai keikdavau Jį ir laikydavau neteisingu man ir kitiems, dabar esu tuo tikras (nors kažkuriuo momentu viskas gali pasirodyti ir ne taip)… ar tai mano ego taip piešia? Kaip galiu prašyti to MAN?
Atsakymas: Ateikite į mūsų pamokas pagal Rabašo straipsnius – tai vienintelis kabalistas, nuodugniai aprašęs visus dvasinius Dėsnius ir juos pažinti siekiančio žmogaus būsenas.

Klausimas: Citata: „Kūrėjas – tai absoliutus gėris“. Visą laiką norisi pajusti, kas yra tas Kūrėjas, ką reiškia davimas, kaip ir kam duodama.
Iš vienos pusės – tai absoliutus gėris, iš kitos – tiesiog aklas dėsnis. Jei mes esame norai, kažkokia materija ir turime tapti panašūs į Kūrėją, KUO mes turime tapti?
Mes prilyginami Kūrėjui, –  tai pasikeitusi materija, kita substancija… KĄ mes turime jausti?
Atsakymas: Atsakymų nėra. Atsakymas – tai, ką jūs pats įsisąmoninate, ko pats pasiekiate. Atsakymus į dvasinius klausimus galima gauti tik pagal jūsų dvasinės davimo savybės išsiugdymo lygį. Tai įmanoma tik sistemingai studijuojant kabalą. Visi teoretikai liks su savais klausimais, pradės niekinti ir neigti kabalą, kad pateisintų save.
Į visus klausimus jau seniai atsakyta šiame tinklapyje. Skaitykite!

Daugiau šia tema skaitykite:

„Atsakau į jūsų klausimus – 1“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>