Atsakau į jūsų klausimus – 5

Klausimai ir atsakymai

Klausimai tema „Kabalistai – apie kūrimo tikslą“, 2 dalis“

Koks kūrimo tikslas?

Klausimas: Vadinasi, mes – bendras, vienas noras, privalantis gauti viską, ką mums paruošė Kūrėjas! Dėl to turime pasirengti aukščiausiajai puotai.
Ir išugdyti aukštesnįjį tarpusavio ryšį – kad kartu galėtume atsilaikyti prieš Kūrėją? Ir tai po to, kai Jam pasakėme „Ne“, taip tapę savarankiški, įveikę savo gėdą? – Neatitikimas!
Amžinas stalas ir du lygiaverčiai partneriai – kas tai, kažkoks persikūnijimas? Netgi akimirkai sunku įsivaizduoti tokį susidvejinimą!
Atsakymas: Taip yra todėl, kad jūs, brangusis, vis dar esate paprastas egoistas, t.y. priklausote vienam pasauliui.
Kai jumyse pradės skleistis ir kita prigimtis, altruistinė, jumyse pasireikš ne šizofrenija, o nuostabi galimybė suprasti, kaip priešingybės susivienija.
Beje, kvantinė fizika jau atskleidžia tokias gamtos savybes.

Klausimas: Ar galiu suprasti, kad mano laikinoji vergo prigimtis keičiasi tik pojūčiuose, vien tik pasirinkus kitą šeimininką, net jei skiriasi jų funkcijos, o galbūt pati esmė?
Tuomet kaip apibūdinti santykius, kai aš savo noru už gerą atlyginimą įsidarbinu pas šeimininką? Kas jis man – partneris?
Kodėl Toroje žodis „vergas“ vartojamas tiek paties Kūrėjo: „Nebijok, mano verge Jokūbai, – pasakė Kūrėjas“, tiek personažų: „Kūrėjo vergas“ ir pan.
Atsakymas: Ryšys su Kūrėju gali turėti daugybę pavidalų: sūnus, vergas, žmona, bičiulis ir kt. Kai sakoma „vergas“, turima omenyje davimo savybės viršenybė prieš norą gauti.

Klausimas tema „Kabalistai – apie kūrimo tikslą, 3 dalis“

Klausimas: Citata: „Niekas neišvys Kūrėjo, išskyrus Tave“. O kaip kiti?
Atsakymas: Tai patirs kiekvienas, tačiau tik per savo asmenines ištaisytas savybes.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Atsakau į jūsų klausimus – 4“

„Atsakau į jūsų klausimus – 3“

„Atsakau į jūsų klausimus – 2“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>