Atsakau į jūsų klausimus – 8

Klausimai ir atsakymai

Klausimai tema „Kabalistai apie kūrimo tikslą“, 7 dalis.

Klausimas: Kabala kalba apie tai, kad dvasiniai dėsniai – griežti ir nekintami kaip gamtos dėsniai mūsų pasaulyje, ir kartu tvirtina, kad nepaisydama šių dėsnių tam tikra kibirkštis „ner dakik“ nusileido žemiau vadinamojo machsomo ir iš jos atsirado visa materiali realybė.  Kaip buvo įmanoma pažeisti dėsnį?
Atsakymas: Yra dvi prigimtys, du pasauliai, ir žemesnysis yra aukštesniojo valdžioje.

Klausimas: Citata: „Jokie žemiški sugebėjimai ir talentai neturi jokios įtakos sielos ištaisymo sėkmei“.
Tarp mokinių matome tokių gabių, kurie dalyvauja beveik visuose (mūsų įmonės) projektuose, ir tokių, kuriems sunku darbui skirti netgi 1 valandą per dieną.
Tokia situacija dažnai slegia ir netgi sukelia baimės jausmą, kad tokiomis pastangomis neįmanoma pasiekti tikslo. Kaip išnaudoti tokią būseną ir nepulti į neviltį?
Atsakymas: Dvasinė sėkmė priklauso nuo jūsų pastangomis kuriamo noro įgyti atidavimo ir meilės savybę, o ne nuo tų žemiškų gebėjimų, kuriais gamta apdovanojo jus gimstant.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Atsakau į jūsų klausimus – 7“

„Atsakau į jūsų klausimus – 6“

„Atsakau į jūsų klausimus – 5“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>