Darbas po kongreso

Dvasinis darbas, Kongresai, įvykiai

Klausimas: Jeigu reiktų rinktis iš trijų laikotarpių: iki kongreso, jo metu ir po kongreso – kokį Jūs rekomenduotumėte, kaip patį efektyviausią?
Atsakymas: Šie periodai neįmanomi vienas be kito! Jeigu kongreso metu aš nepajutau  įkvėpimo, o po to nepatyriau nuopuolio –  neturėsiu virš ko pakilti ir tam nepakaks jėgų. Juk tai pakilimas ant kitos pakopos.
Kiekvienas pakilimas reikalauja:
1) gauti jėgų iš aplinkos (iš tikslo didybės, iš Kūrėjo – kongreso metu),
2) atskleisti naujus egoistinius norus (nuopuoliai – iškart po kongreso),
3) su naujomis jėgomis stengtis pakilti virš atskleistų norų (kiek įmanoma labiau suartėti su bičiuliais, pasinerti į darbo rutiną, rengtis kitam kongresui).
Prieš kongresą mes visą laiką rengiamės būsimam susitikimui, ruošiamės susivienyti ir pajusti poveikį iš tokios gausybės aplink esančių žmonių, kad jie kuo stipriau paveiktų kiekvieną iš mūsų, ir kiekvienas tiesiog virpėtų iš įkvėpimo.
Juk valios laisvė slypi tik jėgų iš aplinkos absorbcijoje, aplinkos įtakoje – tai vienintelė dvasinio pakilimo priemonė.
Kuo didesnį įkvėpimą kongreso metu patiriu iš aplinkinių, tuo ant aukštesnės pakopos po to galiu pakilti, realizuodamas šį įkvėpimą. Jis turi tapti mano paties nuolatiniu bendro noro (kli) pojūčiu.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kartu kylame dar aukščiau!

Kiekvienam duotos visos galimybės

Į viršų ant erelio sparnų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>