Kaip išsaugoti ryšį su savo vaikais?

Auklėjimas, vaikai

Klausimas: Man gimė sūnus, ir mes kartu galime eiti dvasiniu keliu. Mano kaimynas nestudijuoja kabalos. Jam taip pat gimė sūnus.
Kaimynas mato, kad vaikai atitrūksta nuo tėvų, ir bijo, kad su sūnumi neturės jokio ryšio.
Ką jam galima būtų atsakyti? Jis nesiruošia studijuoti kabalos, tik nori išgirsti patarimą, kaip išsaugoti ryšį su savo vaikais.
Atsakymas: Anksčiau egoistinė egzistavimo forma susiedavo žmones. Namai, šeima, pragyvenimas, sveikata vienydavo žmones šeimos, tautos ir valstybės viduje. Šiandien šie rėmai ўra, ir niekas nežino, kaip tam pasipriešinti ir kas bus toliau.
Kodėl? – Materialusis lygmuo jau nebesieja žmonių. Kiekvienas pradeda augti, tarsi pakelia galvą virš gyvūninio, materialaus egzistavimo lygmens, kaip virš vandens paviršiaus, – ir tu privalai jam pateikti jau dvasinio lygmens atsakymą.
Pasirinkimo nėra – tavo kaimynui teks pasiekti ryšį su savo sūnumi dvasiniame lygmenyje. Kitaip tarp jų nebeliks nieko bendra.
Todėl apie Kūrėją (visų susivienijimą davimo savybėje) pasakyta: „Grąžinantis sūnų širdis tėvams ir tėvų širdis – sūnums“.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip auklėti vaikus?

Tėvo vaidmuo vaiko auklėjime (video klipas rusų k.)

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>