Nori milijono? – Imk!

Kabala

Klausimas: Aš esu paprastas žmogus ir noriu gyventi ramiai. Kartais sulaukiu smūgių, tačiau niekada nesusimąstau apie gyvenimo prasmę.
Aš matau, kad žmonėms, kurie studijuoja kabalos mokslą, tai išeina į naudą. Tačiau aš noriu tik ramybės savo gyvenime. Ar ir man reiktų studijuoti kabalą?
Atsakymas: Taip. Juk kabalos mokslas papasakos tau, kaip pasiekti ramybę. Tu neprivalai atskleisti Kūrėją, būsimą pasaulį, dvasinius pasaulius… Tačiau tie, kas to trokšta, – gaus.
O tu paprasčiausiai nori ramybės? – Gausi ją. Jei kabalos mokslas suteikia žmogui bendrą pusiausvyrą, kiekvienas iš šios būsenos gaus tai, ko nori.
Tai vadinama „MAN“ (mana), kuria „maitinamasi dykumoje“ (tuščiame nore),  – kiekvienas joje pajunta norimą skonį.
Nori ramaus gyvenimo? – Prašom! Pageidauji nuotykių kupino gyvenimo? – Imk!

Klausimas: O jei aš noriu milijono dolerių?
Atsakymas: Milijonas dolerių – tai ne „žalių“ popieriukų kiekis, o pasitenkinimo pojūtis. Tu gausi pasitenkinimą lyg iš milijono dolerių. Juk taip mes matuojame prisipildymą.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>