Pirmyn per kongreso bangas

Kongresai, įvykiai

Mums reikia iš anksto ruoštis, kaip išnaudoti tas jėgas, kurias gausime ruošdamiesi milžiniškam kongresui lapkritį ir per patį kongresą – ruoštis reikia ir naujiems mokiniams, ir seniems.
Juk būtent po tokių susitikimų prasideda tikrasis darbas, kur kaip atsakas į gautą jėgą, mums atsiveria naujos tuščios sritys, su kuriomis turime dirbti.
Tai tarytum bangos. Pasiruošimas susitikimui vyksta pakiliai, o po to pats suvažiavimas – tai staigus pakilimas aukštyn, bet po jo prasideda kritimas, ir reikia iš jo išeiti į naują, reikšmingesnį pakilimą už tą, kuris buvo, kitaip tariant, kritimą paversti kilimu.
Todėl jau dabar mums reikia galvoti ir apie pasiruošimą suvažiavimui, apie patį suvažiavimą, ir apie kritimą po jo, ir apie tai, kaip teisingai išnaudosime šį kritimą ir po jo pradėsime ruoštis kitam tokiam susitikimui.
Taip šis procesas tęsis, tarytum mūsų kūno kvėpavimas – išsiplėtimas ir suspaudimas, išsiplėtimas ir suspaudimas. Lygiai taip, kaip dirba visi mūsų organai – plaučiai, širdis ir inkstai. Juk bet kuris gyvas organizmas gyvena taip – sugeria į save ir išskiria (žr. Baal Sulamo straipsnį „Suspaudimas ir išsiplėtimas“ (Itkabcut ve Itrahvut).
Todėl dabar reikia ruoštis ne kelioms kongreso dienoms, o atsižvelgti į visą šį procesą ir matyti jį, kaip nesiliaujančias bangas, vilnijančias vieną po kitos, vis didėjančias, kol neužlies viso pasaulio ir visas pasaulis susitiks viename didžiuliame susirinkime – vienybėje.

Daugiau šia tema skaitykite:

Lapkritį mes laukiame visų jūsų!

Darbas po kongreso

Kartu kylame dar aukščiau!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>