Kada mezgasi ryšys su Šviesa…

Zohar

Skaitant knygą „Zohar“. Visos kabalistų parašytos knygos gali atnešti man grąžinančią į šaltinį Šviesą. Tačiau pati didžiausia Šviesos jėga ateina pas mane skaitant „Zohar“.
Šviesa veikia, tik jeigu kartu norime pasiekti laidavimą, vienybę, meilę, tapti „kaip vienas žmogus su viena širdimi“, tapti panašiu į aukštesniąją pakopą.
Visiškai nesvarbu, kiek suprantame. O jeigu nesugebu susijungti, ateis jėga iš aukščiau ir tai atliks.
Vos tik pasijusiu nors šiek tiek susijęs su visais kitais, – šiame ryšyje atskleisiu dvasinį pasaulį. Tai vyksta mūsų viduje, tarsi be sąmonės esantis žmogus ima ją atgauti ir pajaučia, kur iš tiesų esąs.
Paslėptis išnyksta – aš jaučiu, kad čia visada buvo ir yra realybė, kurios anksčiau nejaučiau. Ir visa tai priklauso tik nuo to, kad noriu būti susijęs su kitomis jos dalimis. Teisingame tarpusavio ryšyje atskleidžiu tikrąją tikrovę.

Daugiau šia tema skaitykite:

Prieš skaitydami knygą „Zohar“

Spąstai Šviesai

Nuolat grąžinti save į gyvenimą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>