Mūsų maldomis sukurtas pasaulis

Ketinimas, malda

Žmonės mano, kad malda yra susijusi su religija, religingais žmonėmis, ir yra nutolusi nuo paprasto pasauliečio.
Tačiau taip nėra! Juk visi šiame pasaulyje mus supantys išoriniai apvalkalai, fiziniai kūnai, daiktai – visa tai noro pasireiškimas. Be noro, kuris sau sukuria visus šiuos apvalkalus, daugiau nieko nėra.
Ir todėl mes, patys to neįtardami, savo norais nulemiame visą savo gyvenimą: į kokią būseną pateksime po akimirkos ir kaip jausime šią tikrovę!
Norime to ar nenorime, tačiau mes visąlaik meldžiamės: prašome, kaip nors pripildyti mūsų norą. Mes darome tai visiškai nesąmoningai, man nereikia sąmoningai apie kažką galvoti arba dėl kažko melstis.
Noras sudaro visą mūsų vidinę esmę, o mano pojūtis, kad man kažko trūksta – ir yra vadinamas malda.
Kiekvieną akimirką kažko norime, ir tokiu būdu veikiame tikrovę, kurioje nėra nieko, išskyrus norą ir noro jėgas.
Išeitų, kad kiekvieną sekundę kažko noriu ir dėl to meldžiuosi. Mūsų norai susijungia vienas su kitu ir valdo visą pasaulių sistemą, nuolatos kurdami man naujus paveikslus, naujas būsenas.
Mes statome šį pasaulį savo maldomis! Visa, ko mums reikia – tai pakeisti savo prašymus, nepaisant to, kad širdis nenori! Ir tada atskleisime naują pasaulį, juk visas pasaulis – tai pojūtis mano noro viduje.
Kabalos mokslo pavadinimas kilęs iš žodžio „kabala“ – gavimas, nes kalba apie tai, ką gausi kitą akimirką.
Tik tu apibrėži, kokia ji bus, ką joje gausi ir pajausi. Ar sugebėsi pakeisti savo pasaulio matymą, nukreipęs savo norą reikiama linkme (tai vadinama malda)?
Jeigu pakeisi savo maldą ir užuot troškęs to, ko nori dabar, imsi norėti to, ko reikia, – tai pakeisi visą pasaulio ir realybės paveikslą.

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinio pasaulio fizikos dėsniai

Akmeninės širdies malda

Kaip prašyti, kad būtum išgirstas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>