Ir varge, ir džiaugsme būsime kartu…

Grupė

Klausimas: Ką daryti, jei visa grupė patiria kritimo būseną?!
Atsakymas: Nuostabu! Turime žvelgti į tai, kaip į galimybę, duotą iš aukščiau, idant būtume „kaip vienas žmogus su viena širdimi“!
Juk mes visi kartu, viename nore, vienos būsenos, ir tai puiku – mes susijungėme. Dabar galime išnaudoti šio susijungimo jėgą, kad pakeistume dabartinę būseną.
Kūrėjas suteikė mums vienybės jėgą, kai esame blogiausios, labiausiai nuo Jo nutolusios būsenos pakopoje. Tačiau šiame kritime yra Jo jėga – susijungimo jėga! Tad pasitelkime šią jėgą, kad išeitume iš kritimo.
Reikia daryti tik viena: nesikoncentruoti į tai, kad nukritome, reikia koncentruotis į tai, kad esame susieti draugėn!
Reikia perkelti dėmesį nuo vieno į kitą: nuo laikinos būsenos į ryšių sistemą, kas kad ji egoistinė, ir imti stiprinti vienybės jėgą, netgi dėl egoizmo, nekreipiant dėmesio į tai, kad patiriame visišką dvasinį nuopuolį, kad esame nusivylime: „Kas kad nukritome, svarbiausia, kad esame kartu – juk ši vienybės jėga priklauso Kūrėjui ir duodama mums iš aukščiau. Vienybė – tai Jo savybė“.
Dabar kuo labiau stiprindami šią vidinę įtampą, jungiančią draugus grupėje – kai esame pačios blogiausios būsenos, kai pykstame ant šios būsenos, ar priekaištaujame Kūrėjui, arba iš viso nekreipiame dėmesio į nuopuolį, – staiga pamatysime, kaip ši vienybės jėga ima mus visus drauge kelti aukštyn!

Daugiau šia tema skaitykite:

Dvasinio gimimo paslaptis

Žingsnis po žingsnio

Kartu kylame dar aukščiau!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>