Kaip žmogui paaiškinti – kas yra kabala?

Kabala

1. Pirmiausia reikia atskirti kabalą nuo visų vadinamųjų „dvasinių“ metodikų, filosofijų mistikų, stebuklų ir t. t.
2. Reikia labai trumpai ir konkrečiai paaiškinti, kas tai kabalos mokslas ir kam jis reikalingas, kaip jis padeda mums spręsti visas problemas, kylančias iš vienos šaknies – pusiausvyros su gamta nebuvimo.
Mes žinome (iš fizikos ir fiziologijos), kad pusiausvyros dėsnis – esminis gyvenimo dėsnis, nuo kurio priklauso visas mūsų gyvenimas, todėl būtina jo laikytis.
Žmonės jau šiandien pasiruošę tai girdėti, jeigu pateiksime paprastą ir artimą širdžiai paaiškinimą.
Mes nesiūlome žmonėms mokslo – mes siūlome vaistus jų problemoms šalinti. Tada tai tinka kiekvienam žmogui, iš bet kokios aplinkos – juk judame kartu su gamta, kartu su jos dėsniais, kurie veikia visus.
Kabala aiškina, kaip mums pasiekti pusiausvyrą, arba, kitais žodžiais tariant, – kaip užmegzti ryšį su Kūrėju, o tai vienas ir tas pats! Kaip mums savyje realizuoti šį pusiausvyros ir savybių panašumo dėsnį.
Taisyklė: „Pamilk artimą kaip pats save“ – reiškia visapusį, teisingą prigimtinį ryšį su aplinka.
Jeigu susijungiu su aplinka į vieną visumą, nebejaučiu jokių problemų ir nelaimių – tampu amžinu ir tobulu – kaip ir visa gamta!

Daugiau šia tema skaitykite:

Nori milijono? – Imk!

Žmogaus klausimas „Kokia gyvenimo prasmė?“

Kabala mūsų laikais

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>