Paslėptis – mums į naudą

Dvasinis darbas, Grupė

Mes esame po 125-iomis pasaulių pakopomis, paslėptimis. Šios paslėptys mums naudingos, kadangi neleidžia mums matyti, kokie esame niekingi lyginant su Begalybės būsena, ir mes matome tik, kaip nesugebame supanašėti su aukštesniąja pakopa.
Bet kuriuo atveju mes savo būsenos atžvilgiu privalome pajausti kančias, kad eitume savęs ištaisymo keliu, tačiau taisydamiesi grupėje, mes atskleidžiame kančias kaip žaidžiantis vaikas, kuris siekia kažką padaryti, jam neišeina, tačiau jis stengiasi iš visų jėgų, nenustodamas bandyti susitvarkyti su nepaklusniu žaislu.
Šiose pastangose, kankindamasis dėl nesugebėjimo padaryti, tu patiri savo priešingybę Šviesai, lygią vienai pakopai. Tu privalai dirbti prieš Šviesą – kitaip nepatirsi skirtumo tarp savęs ir Šviesos, ir iš tų skirtumų visumos nepajausi, kas yra Kūrėjas.
Tarkime, tu esi valdovo rūmuose, kuriuose nieko nežinai ir nejauti. Štai dabar tu pradedi jausti, tyrinėti juos. Tu turi pažinti visų tave supančių daiktų ir būsenų priešpriešas, visus jų tarpusavio ryšius. Tai darydamas tu pasieki būseną, kai viešpatauji visam pasauliui kaip valdovas.

Daugiau šia tema skaitykite:

Daugiaserijinis filmas „Mano gyvenimas“

Su knyga „Zohar“ iki visiško išsitaisymo

Šešėlių teatras

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>