Kabala ir uždarbiavimas

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Draugo paprašyti užduodame jį kamuojantį klausimą: ar jis gali prisistatydamas Jūsų mokiniu teikti mokamus palaiminimus žmonėms, taip jiems padėdamas sunkiose gyvenimo situacijose?
Jis taip pat siūlo tai paversti bendru grupės darbu, nes mano, kai tai susiję su kabalos platinimu ir naujų žmonių pritraukimu.
Turėdamas finansinių sunkumų, jis dabar mato du pasirinkimus – imtis rizikingo darbo arba bandyti užsidirbti, teikiant šiuos palaiminimus. Mes susipainiojome ir nenorėdami suklysti kreipiamės į Jus.
Atsakymas: Jokiu būdu negalima uždarbiauti iš kabalos, juolab apgaudinėjant žmones, o jeigu pastebite, kad kuris nors iš grupės narių taip elgiasi, privalote nedelsdami išvaryti jį iš grupės.
Niekada nenaudoti kabalos uždarbiui gauti – tai visiškai pašalina žmogų iš dvasinio kelio. Neduokite jokių palaiminimų – tai melas!
Draugui gali padėti tik nesavanaudiški grupės norai ir mintys apie jį. Uždarbiauti iš kabalos nevalia!
Tas pats galioja ir „pulsa de nura“ tipo prakeikimams, neva kas nors gali jais kam nors pakenkti. Pasaulyje nėra stebuklų!
Reikia siekti tik Šviesos – davimo ir meilės jėgos. Tai vienintelė teigiama jėga pasaulyje. Būtent ją iššaukti ir yra mūsų vienintelė galimybė pasaulyje ką nors nuveikti, vienintelė mūsų valios laisvė.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kabala pakeis viską

Kabala nepadės tapti turtingu

Kelias iš vergijos į laisvę

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>