Jokūbo kopėčios

Dvasinis darbas, Grupė

Atskiros dalys ir visuma susivienija ir įsijungia viena į kitą. Todėl tie, kurie ateina šiandien, susijungę su mumis gali pasinaudoti mūsų vidinio darbo patirtimi ir įgyti tą patį supratimą.
Mes matome, kaip lengvai ir natūraliai jaunoji karta priima visus šiuolaikinius prietaisus, mobiliuosius telefonus ir kompiuterius – viską, ką taip sunkiai išradome ir išvystėme. O jaunimas ateina, kai viskas paruošta, ir lengvai tuo naudojasi nekreipdami į mus dėmesio.
Taip pat ir dvasiniuose dalykuose: ateinantieji studijuoti kabalą, galės pasiekti daugiau nei mes! Juk jie „stovi ant mūsų pečių“.
Pirmoji kliūtis kelyje – nusivilti savo jėgomis, džiaugtis kritimais. Tai išsiaiškinti galime tik Šviesos padedami, ne vienu du su Šviesa, o grupėje, kur aš ir atskleidžiu mūsų tarpusavio sudužimą, kurį privalau ištaisyti.
Turiu tapti duodančiuoju šio sudužimo atžvilgiu, bet aš nesugebu. Ir tada ateina Šviesa, kuri suteikia man galimybę prisijungti prie kitų ir jų viduje atskleisti Kūrėją, idant galėčiau Jam duoti.
Turiu atskleisti visą šios situacijos gelmę ir laukti išgelbėjimo iš to paties vidinio taško. Štai tokį vaizdą turime įsivaizduoti ir tada galime būti tikri, kad žmogus stovi tiesiai priešais į viršų vedančius dvasinius laiptus.

Daugiau šia tema skaitykite:

Leiskite Šviesai užbaigti savo darbą!

Kilsime kartu!

„613“ kartų didesnė Begalybė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>