Kaip sušukti, kad būtum išgirstas?

Grupė, Laidavimas

Mes sukuriame tarpusavio ryšį, tarpusavio priklausomybę, laidavimą, meilę, būtinybę būti kartu.
Tokį ryšį (vietą) turime sukurti, kad atskleistume joje nuo mūsų besislepiantį Kūrėją. Šioje mūsų sukurtoje vietoje, „Sandoros palapinėje“, Jis kalbės su mumis.
Be šio „komunikatoriaus“ tarp mūsų ir Kūrėjo šauktume į tuštumą. Kreiptis galima tik į tą pavidalą, kurį sukūrėme tarpusavio ryšio vietoje – Kūrėjo šventovėje.
Pasakyta, kad tik per meilę kitiems galima pajausti meilę Kūrėjui. Todėl norėdami atskleisti Kūrėją kuriame mūsų dvasinę laidavimo ir palaikymo sistemą.
Štai kodėl pirmiausiai būtina sukurti grupę. Pirmoji sąlyga prie Sinajaus kalno gauti Torą, taisančią Šviesą (tai būsena, kai atskleista mūsų tarpusavio neapykanta), buvo ne galimybė, o pasirengimas susiburti kaip vienas žmogus su viena širdimi, ir dirbti, kad susivienytume pagal principą „padarysime ir išgirsime“.
Kad ir koks menkas šis pasirengimas, bet jeigu jis yra, mumyse atsiveria bendras taškas – „langas“ per kurį galima kreiptis į Kūrėją. Juk šis bendras taškas jau yra Acilut pasaulio Malchut, Šchina.
Taip turime suprasti pasirengimą Torai gauti.

Daugiau šia tema skaitykite:

Vadovas po knygą „Zohar“. Kelias Kūrėjo atskleidimo link

Kaip paveldėti „tėvų nuopelnus“

Panorėkite – ir išgirsite!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>