Kopimo dvasiniais laiptais technika

Dvasinis darbas, Kabala

Klausimas: Jūs aiškinote, kad mums ant kiekvienos iš 125 pakopų iš anksto paruoštas noras (kairioji linija) ir Šviesa (dešinioji linija). Teisingai sujungęs norą ir Šviesą, žmogus pakyla ant šios pakopos. Ką tai reiškia praktiškai?
Atsakymas: Gamtoje yra dvi jėgos – davimo  ir gavimo, „+“ ir „-“, dešinioji ir kairioji linijos. Abi jos kyla iš Kūrėjo, o man iš jų reikia sukomponuoti viduriniąją liniją.
Kairioji linija – jėga gauti, dešinioji – jėga duoti. Aš turiu jas sujungti, pastatęs tarp jų „pasipriešinimą“ arba „motorą“. Aš jas sujungiu – ir jos nuo mano pastangų pradeda veikti.
Mano veiksmų rezultatas, šis pasipriešinimas arba motoras, vadinasi „siela“ arba „žmogus“.
Tarkime, aš ant pirmos pakopos iš savęs suformavau žmogų. Priešais mane iškyla kita pakopa. Kur slypi skirtumas tarp „žmogaus“ ant pirmos pakopos ir ant antros?
Aš turiu dar labiau iškelti „tikėjimą aukščiau žinojimo“ (davimą aukščiau gavimo), sukurti ekraną, jungiantį juos, padaryti taip, kad kli būtų panaši į Šviesą, pritraukti supančią Šviesą, kad ji padėtų man sukonstruoti ekraną (jungtį tarp dešiniosios ir kairiosios linijos).
Noras su ekranu turi būti panašus į Šviesą. Gavimo jėga kairiojoje linijoje turi būti lygi davimo jėgai dešiniojoje linijoje. Jeigu tai pasiekiu – įgyju kitą pakopą.

Ištrauka iš 2010 m. rugsėjo 22 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Žmogus kelyje

Kaip gi gauti Begalybės Šviesą

Trys linijos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>