Davimo savybės detektorius

Dvasinis darbas, Grupė

Klausimas: Ar pritraukiame daugiau mus supančios Šviesos Or makif mokydamiesi grupėje? Ar visi gauna šią Šviesą vienodai, ar kiekvienas – pagal savo siekį?
Atsakymas: Grupėje susideda visos mūsų pastangos. Kai daug žmonių susijungia į grupę, tarpusavyje sukuriame ypatingą „sritį“, kur visi duoda vieni kitiems.
Šioje srityje ir atsiskleidžia Šviesa. Ji ir anksčiau buvo ten, tačiau jos forma buvo paslėpta, pasyvi. Ir dabar ji lieka kol kas paslėpta, tačiau jau aktyviai veikia mūsų siekius susivienyti.
Iš pat pradžių visi esame Šviesos lauke, bet nejaučiame jos. Ten, kur galime sukurti tarpusavio ryšį ir prilygti Šviesai, sukeliame jos poveikį, atitinkantį mūsų pastangas.
Ji mus ištaiso, o atsiradus tarp mūsų davimo savybei, Šviesa akivaizdžiai atsiskleidžia.
Visiems kartu siekiant tarpusavio davimo, atsiskleidžia davimo jėga. Tačiau kiekvienas atskleidžia šią davimo jėgą, Šviesą, pagal savo individualias savybes ir pastangas vienijantis grupėje.
Todėl būtinas bendras darbas. Pats vienas žmogus niekada negalės atskleisti mus supančios Šviesos, juk reikia kažkieno atžvilgiu atskleisti pastangas duoti, sukurti vietą Šviesai atskleisti.

Iš 2010 m. rugsėjo 6 d. pamokos pagal knygos „Šamati“ 8 straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Kad Šviesa iš mūsų nepranyktų…

Aukštesniosios pakopos Šviesa

Kaip panorėti to, kas svarbiausia?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>