Kaip sušvisti meile

Dvasinis darbas

Klausimas: Suprantu, kad galiu nekęsti savo egoizmo. Tačiau iš kur staiga manyje atsiranda meilė artimui?
Atsakymas: Meilė ateina kaip ištaisymo rezultatas, virš ekranų. Tačiau niekas nedingsta – noras mėgautis visą laiką tik auga, didėja neapykanta ir atsiskyrimas nuo kitų, o virš viso to – meilė!
Kai pasieksime Begalybės pasaulį, pajausime begalinį tarpusavio atitolimą, o virš jo – visišką ryšį. Todėl šis mūsų sukurtas ryšys laikomas „620” kartų (pi TARACH) didesniu nei pradžioje.
Visai kaip elektros tinkle: norint išskirti energiją reikalinga varža. Taip ir tu, kad išgautum energiją, turi dėti pastangas – tik tada ši energija atliks darbą ir duos teigiamą rezultatą.
Reikalingas pasipriešinimas iš vienos pusės ir kažkoks veiksmas iš kitos. Jeigu susieji tai draugėn, gali atlikti darbą gaudamas energijos šaltinį – lemputė ims šviesti.
Ji šviečia, nes jos viduje yra spiralė su varža – ir kuo labiau spiralė priešinasi šviesai, tuo ryškesnė šviesa!
Šios dvi kartu dirbančios, bet priešingos viena kitai jėgos, įkaitina spiralę, ir ji ima spinduliuoti šviesą.
Viskas paremta pasipriešinimu, jis turi likti visuose reiškiniuose, pagal jį matuojame galią – šitai kyla iš pagrindinio noro mėgautis, kuris stovi priešais Šviesą.

Iš 2010 m. spalio 3 d. pamokos pagal straipsnį „Meilė Kūrėjui ir kūriniams“

Daugiau šia tema skaitykite:

Apie meilę ir neapykantą

Mylėti visus kaip savo vaikus

Vadovas po knygą „Zohar“. Kelias Kūrėjo atskleidimo link

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>