Kongresas priartina mus prie Kūrėjo

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kaip artėjantis didžiulis kongresas galėtų mus priartinti prie susiliejimo su Kūrėju?
Atsakymas: Tai būtent tai, ko norime pasiekti. Kuriame sau aplinką, kad ji paveiktų mus visus, suteiktų naujas vertybes ir kiekvienam sukeltų gėdos jausmą dėl to, kad vis dar nesu davimo viduje, nesijaučiu taip, kaip jausiuosi kongrese.
Juk ten, per šias tris dienas jausiu savyje liepsnojančią ugnį, susižavėjimą ir įkvėpimą, tai kodėl gi negaliu visada taip jaustis?
Iki ir po kongreso tikriausiai patirsiu sunkias būsenas, pakilimus ir kritimus. Ir kongreso metu bus akimirkų, kai norėsiu ir nenorėsiu, kai būsiu „už“ ir kartu – „prieš“.
Taip mokomės, kiek mums reikalinga grupė ir draugų spaudimas, kad būtent dėl šio poveikio greičiau susilietume su Kūrėju. Tai ir turėtume pajausti kongrese.

Iš 2010 m. spalio 7 d. pamokos pagal straipsnį „Meilė Kūrėjui ir kūriniams“

Daugiau šia tema skaitykite:

Staigmenos tik dvasiniame pasaulyje!

Pirmyn per kongreso bangas

Reikiamu metu atsidurti epicentre

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>