Kas bus po galutinio išsitaisymo?

Dvasinis darbas

Klausimas: Koks kūrimo tikslas? Tapti savarankišku kli, gaunančiu malonumą iš Kūrėjo? Ar yra dar kažkoks tikslas?
Atsakymas: Visų ištaisymų tikslas – susilieti su Kūrėju į bendrą sistemą. Aš – tai kli, Jis – Šviesa, o kartu esame sujungti vienas su kitu. Toks šiandien mūsų tikslas – galutinis išsitaisymas.
Tik sukurti buvome sujungti Kūrėjo jėga, o paskui Jis sudaužė Savo sukurtą vienybę, kad suteiktų mums galimybę patiems ją surinkti.
Jo padedami sudėliosime mozaiką, prilygsime Jam, suprasime programą ir tikslą, suprasime Kūrėją, kodėl mus sukūrė: ko Jis iš mūsų nori ir koks Jo požiūris į mus.
Žodis „Kūrėjas“ (Bore) reiškia „ateik ir pamatyk“ (bo – re). Ateinu ir matau, atskleidžiu, kas Jis yra. Tai taisymosi pabaiga.
Kas toliau? Mes nežinome. Kabalistai užsimena, bet neįmanoma suprasti jų užuominų. Juk netgi galutinio išsitaisymo negalime įsivaizduoti.
Ką tai reiškia: būti kaip Kūrėjas, būti viename lygyje su Juo, aukščiau laiko, judėjimo ir erdvės, jausti bekraštę realybę? Aš nesuvokiu kitos realybės dalies, kad samprotaučiau apie tai.
Visiškai išsitaisę mes it ištaisytas mechanizmas būsime pasiruošę kažkam aukštesniam. Kam? Neaišku. Luktelk truputį, pasieksime – sužinosime.

Iš 2010 m. spalio 8 d. pamokos pagal knygos „Šamati“ straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Kiekvienas turi išvystyti savo sielą

Kabalistai apie kūrimo tikslą, 9 dalis

Amžinasis variklis, varomas davimo energija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>