Pačios optimaliausios sąlygos

Dvasinis darbas

Klausimas: Jeigu skaitydamas „Zohar“ prašau pagerinti mano materialias sąlygas, kad jos būtų optimalios davimo savybei įgyti, ar tuo išreiškiu nepasitenkinimą Kūrėjo veiksmais?
Atsakymas: Visų pirma būtina suprasti, kad viskas, ką dabar ir kiekvieną akimirką gauname, taip pat ateina iš aukščiau. Ir nereikia žiūrėti į tai, kas vyksta, tarsi viskas ateitų nežinia iš kur ir nuo ko, o aš dabar neva kreipiuosi į Kūrėją, kad Jis išgelbėtų mane nuo to, ką man pridarė kiti.
Priešingai, viską, kas su manimi vyksta, irgi paruošė Kūrėjas, kad iš dabartinės būsenos teisingai susivokčiau ir imčiau Jo siekti. Jeigu nukreipiu save teisinga kryptimi, viskas būtinai susitvarkys „kaip turi būti“.
Aš visada gaunu tokias sąlygas, kurioms esant galiu greičiausiai pasistūmėti į tikslą, net jeigu jos man atrodo blogos. Būtent iš šių būsenų aš judėsiu pirmyn. Žmogus atskleidžia, kad tai yra teisinga, ir, nesvarbu, iš geros ar iš blogos būsenos – pateisina Kūrėją.

Iš 2010 m. spalio 13 d. pamokos pagal knygą „Zohar“

Daugiau šia tema skaitykite:

Krizė: užsitęsęs skrydis

Jis pirmas ir Jis paskutinis, bet per vidurį – Aš

Stebėti save

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>