Užlieti nerimą džiaugsmu

Kongresai, įvykiai

Pastaruoju metu gaunu daug laiškų apie tai, kad žmonės jaučia didžiulį dvasios pakilimą, susijaudinimą ir įtampą, ko anksčiau nejautė nė prieš vieną kongresą.
Anksčiau jie atvažiuodavo dėl malonumo, džiaugsmingai laukdami, o dabar be viso to dar jaučia nerimą.
Tai dėl ryšio tarp mūsų. Niekada anksčiau nedirbome ties mūsų tarpusavio ryšiu taip ryžtingai ir beatodairiškai. Taip intensyviai nestudijavome visų Baal Sulamo straipsnių – „Toros dovanojimas“, „Laidavimas“ ir kt., neteikėme tokios svarbos ryšiui tarp mūsų.
Dabar dėl mūsų abipusio įsiskverbimo, visi „užsikrečia“ vieni nuo kitų vidinėmis vibracijomis, perduoda vieni kitiems norus, entuziazmą, įspūdžius. Būtent tarpusavio įsijungimas suteikia kiekvienam pojūčiui tokią įtampą.
Dabar neslopindami to vidinio nerimo pojūčio, privalome jį pripildyti džiaugsmu ir tikrumu, kad pasieksime kažką didelį.
O norą, kurį sukūrėme tokiu abipusio įsiskverbimu, dėl kurio kol kas jaučiame vidinį nerimą ir rūpestį, pripildysime pasitikėjimu – laidavimu ir džiaugsmu – malonumu.
Tačiau kiekvienas privalo džiaugtis, kad visas vidinis nerimas atsiranda, nes jis ėmė labiau jausti kitus ir bendras susijaudinimas persiduoda jam. Dabar tai itin jaučiama.

Iš 2010 m. spalio 31 d. pamokos pagal knygą „Zohar“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kelias į Šviesą

Atakuodami jungiamės

Teisingai įsilieti į kongresą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>