Tarpusavio prasiskverbimo „grafika“

Grupė, Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kas vyksta kongrese?
Atsakymas: Ten vyksta labai paprastas dalykas. Įsivaizduok, kad esame tam tikroje dėžutėje.
Ten slypi mūsų norai, kurių kiekvienas turi susijungti su kitų norais, įsijungti į juos. Sakykim, jeigu iš viso šioje dėžutėje yra 24 norai, tada kiekvienas iš jų turės galią, lygią 24 norams.
Tai pirmasis susijungimo lygmuo, pirmoji dvasinė pakopa, kada kiekvienas įjungia į save visus vieną kartą: 24 norai, kurių kiekvienas susideda iš 24 norų. Tai ir yra laidavimas.
Jeigu pasiekėme tokią būseną, tai tapome panašūs į mus užpildančią Šviesą nefeš. Kodėl?
Pasiekėme būseną, kurioje visi įsijungę į visus. Kiekvienas praranda save visų viduje ir kiekvienas apima savyje visus. Tai pirmasis mūsų panašumo į Šviesą lygmuo.
Aš anuliavau save kitų atžvilgiu, įgavau jų norus kaip savus. Tai vadinasi „pamilk artimą kaip save patį“. Tada prilygstu Šviesai nefeš ir ji pripildo mane.
Jeigu dabar padidinsime mūsų tarpusavio įsijungimo laipsnį, dar labiau jį pagilinsime, tada įjungsime į save visus likusius, kurių kiekvienas turi savyje 24 norus (24×24).
Kitaip tariant, iš mažos tarpusavio įsijungimo sistemos pereinu į esančią giliau viduje, kokybiškesnę ir sudėtingesnę sistemą. Ir tada, vietoj Šviesos nefeš mane jau pripildys Šviesa ruach. Pakylu į aukštesnę dvasinę pakopą.
Taigi pagal mūsų abipusio prasiskverbimo laipsnį mums skleidžiasi visiškai kitos susijungimo tarpusavyje formos.
Šviesą nefeš buvo galima gauti (dvimatėje) plokštumoje, o prisipildant Šviesa ruach mūsų tarpusavio susijungimas įgauna trimatės erdvės formą. Čia manyje jau visiškai kitas suvokimas – gilyn.
Palaipsniui mūsų abipusis prasiskverbimas virsta daugiamate sistema, kuri savo forma primena bičių korius.
Į kongresą nevažiuojame mokytis. Ten atvykstame, kad sielomis įsijungtume vieni į kitus. Tai vyksta vidiniame lygmenyje ir žmogus nežino, kaip. Tris dienas esi apsuptas daugybės žmonių ir šis ryšys visą laiką veikia tavo viduje.
Iš taško jis virsta linija, iš linijos kvadratu, iš kvadrato visokiomis kitokiomis formomis, kol nesusidaro rutulys – tobulybės simbolis.

Iš 2010 m. spalio 27 d. programos „Kabala pradedantiesiems“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kelias į Šviesą

Embriono užduotis – prilipti prie aukštesniosios pakopos

Kaip pasiruošti kongresui?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>