„Įgyti savo pasaulį iš karto”

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Ar bet kuris žmogus gali ateiti į kongresą ir pajausti džiaugsmą?
Atsakymas: Mes kviečiame visus! Kiekvienas gali ateiti ir prisijungti.
Yra žmonių, kurie dalyvauja šiame procese 15 metų, jie jau pasiekę daug aukštesnį lygį, taip pat yra žmonių, kurie ateis pirmą kartą, ir galbūt jie net nežino, ko atėję.
Aš labai tuo džiaugiuosi ir pavydžiu jiems! Jie gali, kaip sakoma, „iš karto įgyti savo pasaulį“.
Jie gali ateiti ir prisijungti prie kitų, it 21 amžiuje gimęs vaikas, kuris gauna visa jau gatava ir tuo mėgaujasi, nes visa tai jam paruošė civilizacija per praėjusius dvidešimt amžių. Kodėl? Nes jis gimė dabar ir tai jo teisė.
Tas pats vyksta su žmonėms, kurie atsiduria kongrese pirmą kartą. Jie nieko nesupranta, bet kadangi paruošėme jiems visą infrastruktūrą, visas prielaidas, užmezgėme tarpusavio ryšį, jie įsijungia į mus lyg naujagimiai, nevisai suprasdami, kas vyksta, tačiau visko nusipelno.
Todėl aš džiaugiuosi ir pavydžiu jiems. Man teko įdėti daug pastangų, kančių ir prakaito, kol kažko pasiekiau, ir aš matau, kaip lengva naujam žmogui įsijungti į šį procesą ir jį suprasti. Iš kur jo supratimas? Iš oro, iš to, kad jis susijungia su kitais.

Iš 2010 m. spalio 28 d. programos „Kabala pradedantiems”

Daugiau šia tema skaitykite:

Kongresas visiems

Pakilti aukščiau problemų Šviesos spinduliu

Laukiame jūsų kongrese!


Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>