Laukiame jūsų kongrese!

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Daugelis žmonių prieš kongresą skundžiasi, kad viskas netikėtai lūžta: elektriniai prietaisai, baldai, daiktai krenta iš rankų, dūžta ar net tiesiog rankose subyra.
Toks įspūdis, kad materialus pasaulis pradeda byrėti… Ar tai tikrai susiję su artėjančiu didžiuliu kongresu?
Atsakymas: Žinoma, yra įtampa, aiškinamės tikslą, norą jam, jo vertę, aiškinamės, kokią kainą turiu sumokėti už savo tikslą, ir ar jį atitinka mano draugai ir pan.
Bet tai nuostabus laikas: paskaitykite, kaip išeinama iš Egipto – bijant, paskubomis, gaunant smūgius per Faraoną-egoizmą, tamsoje…

Klausimas: Kaip žiūrėti į mūsų ankstesnius draugus, kurie buvo kartu, o po to paliko mus? Galbūt mes dabar turime progą kreiptis į juos ir vėl pasikviesti?
Atsakymas: Į kongresą iš viso pasaulio suvažiuoja „taškai širdyje“. Būtent dabar turime unikalią galimybę sukurti bendrą vieningą kli.
Per visus tuos metus daug žmonių bendravo su mumis fiziškai ir virtualiai, prisijungdavo prie pasaulinės kabalos grupės veiklos.
Kad ir dėl kokių priežasčių jie laikinai atitolo, džiaugsimės matydami juos visus kongrese.
Visi, kurie kada nors yra buvę su mumis, pradėję eiti kabalos studijų keliu, yra brangūs ir artimi mums.
Mes jūsų laukiame! Iki susitikimo kongrese!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>