Mūsų pirmoji dvasinė pakopa

Grupė, Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kaip man kreiptis į grupę, jeigu, kad ir ką daryčiau, savo mintyse lieku egoistas? Kaip kongrese pajausti mus supančią Šviesą ir ją paversti vidine Šviesa?
Atsakymas: Įsijungti į grupę – reiškia pasiekti bendrą norą ir kad manyje neliktų jokios minties apie save, jokio asmeninio tikslo, nuomonės, o tik tai, kas bendra, „kaip vienas žmogus viena širdimi”. Kitaip tariant, aš nenoriu jausti savęs ir spręsti savo protu – noriu būti tik kartu su visais.
Nežinau, ką reiškia bendros mintys ir norai, tačiau tebūnie tai kažkas, kas priklauso visiems. Ir kiek susijungiame kartu, viena širdimi ir vienu protu – tiek tai vadinama grupe, kitaip nebūna! Ir būtent dėl šio susijungimo galėsime judėti pirmyn.
Kongrese mes labai stipriai veikiame vieni kitus, todėl jeigu žmogus panorės teisingai pasinaudoti šia visuotino įkvėpimo jėga, tai galės susimaišyti su likusiais norais.
Tam reikalingas rimtas vidinis darbas, pastangos. Ir tada žmogus galės prisijungti ir pajausti bendrą sąmonę ir bendrą jausmą, kur dalyvauja visos sielos, mūsų pasaulyje jau pasiekusios visas dvasines pakopas.
Jeigu nors maža procento dalimi susijungsime tarpusavyje – tai įsijungsime į bendrą sielų sistemą, ir visos jos ims mus veikti: visų kartų kabalistai, pranašai pradės dirbti su jomis kartu! Mes įžengsime į tą vietą, kur jie visi yra ir susijungsime su jais bendrame prote ir pojūčiuose.
Mes galime būti greta jų lyg naujagimiai, tačiau vis tiek jausime tą patį, turėsime tą patį protą ir pradėsime suvokti šią bendrą sielą.
Ir šis ryšys liks amžiams, net jeigu vėliau jis išnyks iš mūsų pojūčių! Tačiau jau bus įskaityta, kad jį pasiekėme!
Dvasiniame pasaulyje niekas nedingsta – visi tavo pasiekimai įrašomi tau, net jeigu vėliau prarandi šitą pojūtį, kad galėtum pakilti dar viena pakopa aukščiau. Tačiau ši pakopa – jau tavo!

Iš 2010 m. spalio 28 d. pamokos pagal straipsnį „Kuriantis protas“

Daugiau šia tema skaitykite:

Pagrindinė mintis

Kaip sušukti, kad būtum išgirstas?

Vienintelė pagalba

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>