Sėkmė Kūrėjo dėka

Dvasinis darbas, Grupė, Kongresai, įvykiai

Mums atsiveria nuostabi galimybė. Po daugybės kongresų matome, kad jie nepanašūs vienas į kitą. Šiandien pasiekėme ypatingą būseną, ir mums labai padeda iš aukščiau.
Nuo grupės sukūrimo pastoviai stebime, kaip Kūrėjas ją vysto ir saugo. Diena iš dienos, metai iš metų pasiekiame vis didesnių laimėjimų. Ar būtume sugebėję savarankiškai tobulėti tokiais dideliais, globaliais mastais, nežinodami iš anksto nė vieno žingsnio?
Per visą istoriją niekas nedarė to, ką „darome mes“. Niekas nepriartėjo prie ištaisymų, kuriuos „mes stengiamės įgyvendinti“. Iš tikrųjų mums tiek daug padeda, kad aš nenustoju stebėtis, kuo mes nusipelnėme tokio santykio?
Mums suteikiama galimybė imtis tokių didelių dvasinių ištaisymų ir netgi materialiu mastu pravesti didžiulius susitikimus ir kongresus tūkstančiams žmonių, transliuoti savus televizijos kanalus, platinti kabalos mokslą masinėse informacijos priemonėse, kurti mokomąsias programas įvairiomis kalbomis.
Kūrėjas mus ruošia. Viską iki šiol pasiekėme tik Jo dėka. Dabar Jis mums padeda ruoštis kongresui, kurį „mes organizuojame“ tam, kad Jį atvertume. Tikėkimės, kad būsime verti ir Jis daugiau nesislėps nuo mūsų, o atsivers.

Iš 2010 m. lapkričio 5 d. pamokos pagal knygą „Šamati“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>