Slaptoji moters galia

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Mūsų pasaulyje vyras moters atžvilgiu elgiasi kaip „mačo“, norėdamas pasirodyti svarbesnis, stipresnis, sėkmingesnis negu ji. Tai nulemta gamtos, nežiūrint to, kad pagal dvasinę prigimtį viskas yra atvirkščiai. Kadangi moteris pagimdo naują pakopą ir skatina vyro vystymąsi, ji yra didesnė ir svarbesnė. Kaip mūsų pasaulyje moteris gimdo naują kartą, taip ir dvasiniame moteriškoji dalis kuria naują, artimesnę Kūrėjui pakopą. Kas žengia žingsnį link suartėjimo su Kūrėju? Vyras paleidžia jėgą, tačiau moteris žengia tą žingsnį, ji pagimdo tolimesnę pakopą. Mūsų pasaulyje vyras, naudodamasis tuo, kad nieko negimdo, yra laisvesnis ir… daro, ką nori. Dvasiniame pasaulyje vyras visą savo laisvę panaudoja moteriškai jėgai aptarnauti, kad pagimdytų naują pakopą ir dviese priartėtų prie dvasinio pasaulio. Vyras įdeda į moterį viską, ką turi, ir iš jos kyla nauja pakopa, kaip ir mūsų pasaulyje, kuris yra tikroji dvasinio pasaulio projekcija, kur vyras duoda sėklą, o moteris ją vysto ir gimdo kitą kartą.

Klausimas: Ką tokio turi moteris, kad gali paimti sėklą ir ją išvystyti?
Atsakymas: Joje yra dvi jėgos: gavimo ir davimo. Vyras turi tik davimo jėgą, jis silpnas, to nepakanka, kad egzistuotų gamtoje. O moteris turi ir gavimo, ir davimo jėgas.

Klausimas: Vadinasi, moteris simbolizuoja patį kūrinį?
Atsakymas: Ji simbolizuoja kūrinį, ir visa kūrinija sukurta jai, tai Bina, Aukščiausioji Motina. Tėvas (Aba) turi tik chochma jėgą, o Motina (Ima) turi ir chochma, ir chasadim ir ji žino, kaip organizuoti šias dvi jėgas, kad pagimdytų vyrišką ir moterišką dalis, o po to jas išvystytų. Užgimimas, maitinimas, suaugusiojo būsena – visi šie etapai eina iš Ima.

Klausimas: Ir visa tai projektuojama mūsų pasaulyje?
Atsakymas: Turime suprasti, kad jeigu ištaisysime savo pasaulį pagal dvasinį modelį, pamatysime kitą pasaulį. Bus visiškai kiti santykiai šeimoje, tarp vyrų, moterų, vaikų. Visa įgaus kitą formą, apie tai pasakyta „Mačiau atvirkštinį pasaulį“. Ir atvirkščiai, jeigu nepanaudosime kabalos mokslo, risimės vis žemiau ir žemiau, ir kiek lėšų neinvestuotume į naujas mokyklas, būrelius ir visuomenines organizacijas, niekas mums nepadės, ir mūsų pasaulis visiškai degraduos.

Iš 2010 m. spalio 14 d. programos „Kabala pradedantiesiems“

Daugiau šia tema skaitykite:

Tik Kūrėjas duoda sielą

Moterų pagalba silpnajai lyčiai

Viskas – dėl moterų…

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>