Pakilti aukščiau problemų Šviesos spinduliu

Grupė, Kongresai, įvykiai

Klausimas: Ar gali žmogus, kuris ką tik susipažino su kabala ir pirmą kartą atvyko į kongresą, prisijungti prie jo?
Atsakymas: Nesvarbu, kokiame lygmenyje yra žmogus – jis įsijungia į bendrą lauką ir jaučia, kad tai yra gerai. Jis pajaus šiltus santykius, pasitikėjimą ir apsaugą. Galbūt gaus atsakymus į tam tikrus gyvenimo klausimus, ir tai padės jam išspręsti savo ir šeimos problemas.
Šviesa atsiskleidžia žmonių ryšyje, pripildydama tuštumas ir trūkumus, todėl kiekvienas gali pajausti, kad verta dalyvauti tarpusavio susijungime. Ir savo dalyvavimo ribose jis jau galės prisijungti prie Šviesos, kabalos mokslo ir pagerinti savo gyvenimą. Kabalos mokslas, priešingai nei religijos, neteigia, kad žmogus turi kentėti – priešingai, turi susijungti su tinkama aplinka, tam netgi nereikalaujama ypatingai stengtis, – ir tada pradėsi kilti Šviesos spinduliu. Visos problemos tiktai dėl Šviesos trūkumo mūsų gyvenime! O jeigu pritrauksime Ją į save  –  tai nejausime trūkumo ir rimtų problemų: vargų, nelaimių, skausmo, karų. Viskas priklauso tik nuo Šviesos poveikio mūsų pasauliui.
Žmogus per keletą minučių gali pajausti, kad pateko į labai ypatingą vietą. Tarkime, atvyksta į kultūrinio renginio vakaronę, kur žmonės dainuoja, šoka. Jei jis panorės, gali dalyvauti, o nenorės – gali tiesiog žiūrėti. Pajaus šilumą be jokio spaudimo, – nemanau, kad tai gali kam nors nepatikti. Žmonėms patinka tokios aplinkybės, netgi jei atsitiktinai užėjo, o ne ieškodami dvasingumo. Juk įprastai gyvenimas nelepina mūsų tokiomis akimirkomis, ir žmogui labai šito trūksta.

Iš 2010 m.spalio18 d. pamokos pagal straipsnį „Kabalos mokslas ir jo esmė“

Daugiau šia tema skaitykite:

Teisingai įsilieti į kongresą

Pagrindinė mintis

Begalinis šaltinis – prieš tave

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>