Studijuojant Kūrėjo veiksmus

Grupė, Kūrėjas, Viena siela

Klausimas: Kam reikia 600 000 sielų, kurios turi pasiekti tarpusavio laidavimą, jei yra tik viena siela?
Atsakymas: Būtent dėl šio padalijimo mes ir suvokiame bendrą sielą. Juk neįmanoma suvokti, kas tai yra, nepajutus sudužimo.
Norint suprasti šį paveikslą, pirmiausia reikia atskleisti jo sudužimą ir pabandyti jį surinkti atgal. Kai pasikankinsi ir suprasi, kad be Aukštesnės jėgos pagalbos to padaryti negali, atskleisi Tą, kuris galės tau padėti. Ir kartu su Juo surinksi šią „dėlionę“.
Tada suprasi, kam Jis tai padarė ir kodėl reikėjo sudaužyti bendrą sielą. Jis tai padarė dėl tavęs, kad badydamas sudėlioti sudužusias dalis suprastum, kaip jos turi būti išdėstytos ir koks ryšys tarp jų turi būti: tarytum rinktum automobilį iš tūkstančio atsarginių detalių ir tau reiktų suprasti, kam reikalinga kiekviena dalis, kaip ją reikia sujungti su likusiomis dalimis ir  kokia tvarka tai turi būti padaryta.
Kai surenki Jį, supranti: tam, kad šis variklis pradėtų veikti, reikalinga gyvenimo jėga! O gyvenimo jėga ir vadinasi Kūrėju.
Taip studijuodami jo veiksmus mes suvokiame Jį.  Kitaip mes niekada to negalėtumėm padaryti.

Iš 2010 m. spalio 25 d. pamokos pagal straipsnį „600000 sielų“

Daugiau šia tema skaitykite:

„600 000 sielų“ meilės ir neapykantos jėga

Taisydamas save – taisai pasaulį

Tiesa tarp mūsų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>