Tempkite mane už rankos į laimę!

Dvasinis darbas, Grupė

Klausimas: Ar egzistuoja kabaloje metodika, leidžianti žmogui šiame gyvenime kančių kelią pakeisti geruoju?
Atsakymas: Taip, tokia metodika egzistuoja! Pasitelkęs grupę, aplinką, draugus, tarpusavio laidavimą, gali susikurti tokias sąlygas, kai ne kančios stumtų vystytis, o aplinka temptų tave į tikslą atsargiai, maloniai, su meile.
Tu padarysi taip, kad visa tai pakeis smūgius iš nugaros, kuriuos Kūrėjas tau nuolat siunčia, varydamas į priekį aštria lazda kaip asilą.
Vietoje ypatingojo angelo iš aukščiau, „asilų varovo“, kuris bado tavąjį norą mėgautis (tavo „asilą“ – chamor, nuo žodžio chomer – materija) priversdamas judėti į priekį, tu gauni gerąjį angelą priešais save. Jis temps tave į priekį ir rodys kelią.
Šis angelas vadinasi „grupės jėga“, ir tu pats ją kuri. Tau reikia tik suprasti, kad vienintelė galimybė judėti geruoju keliu, be kančių ir problemų, ligų ir karų, tik sukūrus stiprią aplinką, kuri patemps tave paskui save, kaip vaiką, kurį tėvai ima už rankos ir veda, nori jis to ar ne.
Nes jis supranta, kad nėra pasirinkimo, reikia bėgti, kad išsigelbėtum, kaip nuo cunamio arba faraono kariuomenės… Grupė temps tave prieš tavo norą, nes, žinoma, tu to nenori! Tam ir reikalinga grupė, kad dirbtų su tavimi.
Tam tau reikia susijungti su aplinka ir prašyti, kad jie darytų su tavimi ką nori, kad tik vestų paskui save.
Aš sutinku su viskuo, lai suriša rankas ir kojas – sumokėsiu už tai, viską padarysiu dėl grupės! Be jų niekas kitas negalės atvesti manęs į tikslą, tiesiog atitempti jėga.
Jei ne jie, tai mane lydės vis stiprėjantys smūgiai, nes Kūrėjas nepamirš savų užmačių. Tai vienintelė galimybė nuo jų išsigelbėti, nes su gamta nebūna jokių kompromisų.

Iš 2010 m. lapkričio 17 d. pamokos pagal straipsnį „Kabalos mokslo esmė ir tikslas“

Daugiau šia tema skaitykite:

Meilės kančios – saldžios

Kaip įgyti Aukščiausiąjį protą

Kaip išvengti kančių?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>