Bambagyslė visam gyvenimui

Auklėjimas, vaikai

Šiandienos vaikai ypatingai skiriasi nuo ankstesnių kartų. Jie kitaip supranta pasaulį nei anksčiau: ne paviršutiniškai, o daug giliau.
Ši karta pasiruošusi dvasiniam vystymuisi ir turi jį gauti. Jei mes to neduodame, tai gauname vaikų hiperaktyvumą, grubumą, nepaklusnumą, nes jiems nepakanka to, ką gauna šiame pasaulyje.
Jiems būtinos teisingos žinios apie tai, kokiame pasaulyje gyvename, kokį tikslą ir kokiu keliu turime pasiekti. Informaciją apie dvasinį pasaulį jie priima lengvai ir natūraliai.
Net jei pradžioje jie tik kartoja žodžius paskui mus, kaip būdinga vaikams, tačiau vėliau pasitikrina – tiesa tai ar ne. Tikrindami jie randa faktų, patvirtinančių šių žodžių tikrumą, žymiai lengviau nei mes.
Suteikdami jiems tokį auklėjimą, pirmiausiai auklėjamės patys, rodydami tarpusavio ryšio pavyzdį, kurio turėtų siekti ir jie. Kadangi vaikai ir tėvai siekia to paties tikslo, tai ir išgyvena tas pačias būsenas, tuos pačius vystymosi etapus, yra tame pačiame pasaulyje, jų toks pats gyvenimo būdas.
Mūsų vaikai – lygiateisiai visų renginių, kuriuos organizuoja suaugusieji, dalyviai. Jie žino, dėl ko gyvena, koks gyvenimo tikslas, kokie gamtos ir visuomenės dėsniai, kaip pagal juos gyventi.
Jie studijuoja sistemą, kurioje gyvena, ir pradeda jausti veikiančias joje jėgas, nes jau iš anksto pasiruošę šių jėgų atsivėrimui.
Pasikeitimai juose pasireiškia labai greitai – per keletą mėnesių. Jie protingi, žino ir moka panaudoti savo potencialą. Pasauliui rodomi jų pasiekimai efektyviausiai platins metodiką, juk dėl auklėjimo problemų yra sunerimusi visa visuomenė.
Tikėsimės, kad virtuali mokykla, kurią mes artimiausiu metu planuojame sukurti, ims formuoti naują Žmogų.

Iš 2010 m. lapkričio 10 d. 5 kongreso pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Naujoji žmonija tik po 15 metų

Svarbiausias mūsų koziris

Leiskite vaikams rinktis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>